Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Awak...
Sunday, June 24, 2012 | 2:45 AM | 0 comments

Awak... Ingat tak dulu masa mula-mula kita kenal? Masa tu awak message saya. Awak buat-buat tersalah number. Sebenarnya kawan saya yang bagi number saya dekat awak. Kan awak? Awak... Awak ingat tak pasal tu? Bermula dari situlah saya kenal awak. Macam mana diri awak. Walaupun saya tak pernah tengok rupa awak tapi saya boleh rasa yang awak baik sangat. Awak care sangat dengan saya. Awak... Saya ingat lagi. Masa mula-mula saya couple dengan awak. Masa tu, awak baru break dengan awek awak. Awak kata  awak nak orang yang setia. Awak... Awal-awal kita bersama dulu, saya rasa happy sangat :') Macam-macam awak buat untuk saya. Awak kata, awak tak nak kehilangan saya *cough* Macam-macam dugaan kita hadapi en awak. Walau ramai yang nak pisahkan kita. Ramai perempuan nak amik awak dari saya. Tapi awak cakap dekat saya yang awak nak dekat saya je. Awak hanya sayangkan saya. Walau apa pun yang jadi, awak takkan rasa bosan dengan saya. Walaupun saya hodoh *maybe* saya tak lawan macam perempuan lain. Tapi awak kata, awak tetap sayangkan saya. SAMPAI AWAK MATI. Saya tengok awak sambil tersenyum. Sebab saya pun rasa benda yang sama. Walaupuntaraf saya dengan awak, lain sangat. Awak handsome ramai orang nak dekat awak :') awak.... Awak ingat tak. Dulu kita selalu keluar, awak kata kalau tak jumpa sehari tak sah. Bila kita message or call, awak mesti tak lepaskan peluang untuk cakap. Yang awak.... SAYANGKAN SAYA. Saya happy sangat. Bila tiap kali awak cakap macam tu, saya tersenyum sendiri. Sampai ada orang kata saya gila, haha :'D Awak... Kat mana pun awak pergi, saya nak ikut. Walau berapa jauh awak naik kereta dalam hujan, saya keja awak hanya menaiki motor. Saya tak kesah keselamatan saya janji awak selamat. Tapi awak... kenapa lama-lama awak macam dah berubah? Awak dah tak macam dulu lagi. Sebab apa awak? Awak dah jarang luahkan perasaan awak dekat saya. Awak dah jarang tanya pasal saya. Awak dah jarang cakap pasal saya. Awak... Awak benci dekat saya ke? Awak bosan dengan saya ke? Awak dah tak nak dekat saya ke awak? Saya nak hidup bersama awak. Saya tak kesah kalau saya bertepuk sebelah tangan. Janji awak selamat. Awak sihat. Tapi... masa bulan 5 bulan lepas, segala-gala dah berubah. Masa saya tengah solat, perut saya belah kanan sakit sangat. Pedih sangat awak. Saya bagitahu dekat awak, tapi awak kata ''Makanlah ubat. Makan pape isi perut''. Saya buat apa awak pesan. Tapi.... Lama-lama, badan saya jadi lemah. Mata saya makin kabur awak. Rupanya, dah sampai masanya saya pergi. Appendix yang saya alami selama ni, PECAH. Allah lebih sayangkan saya. Awak... Saya minta maaf sebab tak dapat teman awak. Saya minta maaf sangat-sangat awak. Sekarang saya dah tak dapat tengok awak. Camne keadaan awak tanpa saya. Siapa nak kejar awak bila awak pergi mana-mana. Siapa nak tunggu awak 1 malam tanpa tido hanya untuk jaga awak kalau awak terjaga. Awak... Saya tak nak awak dipermainkan lagi. Saya minta maaf awak. Saya tak dapat temankan awak lagi. Sebab... saya dah takde. 
Credit: Youtube.